Bajor tormaleves
|
Elkészítés:A tormát megreszeljük, és citromlével elkeverjük. Egy fazékban felolvasztjuk a vajat, és megpirítjuk benne a lisztet, majd hozzáöntjük a húslevest és a tejet. Állandóan kevergetve felforraljuk, és belekeverjük a reszelt tormát. Sóval, borssal, cukorral ízesítjük, majd levesszük a tûzrõl, és melegen tartjuk. Az apró kockákra vágott szalonna zsírját kisütjük, majd a zsírjában megpirítjuk a pirítóskockákat is. A tejszínt belekeverjük a levesbe, és felforraljuk, de nem fõzzük tovább. A szalonna- és kenyérkockákat a leves tetejére szórjuk, és zsázsalevéllel díszítjük. Hozzávalók:- 1 szál torma (friss)
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
MERCEDES-BENZ EÁr: 4.990.000 Ft -
VOLKSWAGEN PASSATÁr: 3.399.999 Ft -
MERCEDES-BENZ 230Ár: 550.000 Ft -
AUDI A4Ár: 699.000 Ft -
RENAULT CLIOÁr: 2.399.999 Ft -
SUZUKI SJ SAMURAIÁr: 650.000 Ft -
AUDI A3Ár: 5.490.000 Ft -
MAZDA 323Ár: 669.000 Ft -
MAZDA 6Ár: 4.299.999 Ft -
VOLKSWAGEN CADDYÁr: 1.479.000 Ft -
RENAULT EGYÉBÁr: 4.999.999 Ft -
PEUGEOT 308Ár: 3.399.000 Ft