Áfonyás bélszínragu flambírozva
|
Elkészítés:A forró olajban futtassuk meg a hagymát, szórjuk bele a kockákra vágott bélszínt, és magas tûzön pirítsuk tovább. Sózzuk, borsozzuk meg, majd amikor félig megpirult, adjuk hozzá az áfonyát, locsoljuk meg a borral, és pároljuk össze. Mielõtt levesszük a tûzrõl, szórjuk meg petrezselyemmel, keverjük össze, locsoljuk meg a brandyvel, és gyújtsuk meg (flambírozzuk). A körethez a megtisztított burgonyákat faragjuk hordó formájúra, majd sós vízben fõzzük meg, szûrjük le, és forgassuk össze a vajban megfuttatott petrezselyemmel. Tálaláskor a hordóburgonyát rendezzük tányérra, és halmozzuk mellé, a bélszínragut. Hozzávalók:- 70 dkg bélszín
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
OPEL ASTRAÁr: 799.000 Ft -
KIA SOULÁr: 1.670.000 Ft -
VOLKSWAGEN SHARANÁr: 2.990.000 Ft -
MERCEDES-BENZ EÁr: 1.270.000 Ft -
PEUGEOT 206Ár: 899.000 Ft -
SEAT CORDOBAÁr: 849.000 Ft -
OPEL ASTRAÁr: 699.000 Ft -
AUDI A6Ár: 1.190.000 Ft -
FORD FOCUSÁr: 2.799.000 Ft -
OPEL ASTRA JÁr: 2.699.000 Ft -
OPEL ASTRAÁr: 829.000 Ft -
RENAULT SCENICÁr: 779.000 Ft